![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | Siirler Yazıcaktım Adına, Henuz Gun Doğmadan Yada Bir Bebeğin Uyku Mahmurluğuyla Uyanırken Hic Bilmediğim Şehirler Sabahlara... Okumaya Kıyamayacak Okusanda Belki Anlamayacağın Kelimelerle.. Duygularımı Anlatıcaktım Yalın Yalnız Ve Sessiz Yasanılan Sonrada Senin seçimlerini, İçimi Yaralayan Kanatan Kimi Zaman Ağlatan.. Ben Yazıcaktım Kağıt Ağlayacaktı Kalemden Dokulecekti Bu Askın Satıları Gittin.. Ne Gidişine Yandım, Ne kalışıma Nede Bu Aşkın Başlamadan Bir Film Şeridi Gibi Sonlanışına.. Ne Emeklere Ne Hüzünlere Nede Kederlere.. Bile Bile Ladesti Benimkisi, Zehri İstediğim Gibi Akıttım İçime Şİmdi Nerdesin Kimlesin Bilinmez.. Bildiğim Satır Aralarında Kalan Aşkların Bir Daha Asla Yasanamayacağıydı.. Aradan ASırlar Geçsede..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Alıntı:
tşkler hayatım çok anlamlı
__________________ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | harika bir şiir hocam cok guzel sozleri var...elinize saglık...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | sözler cok anlamlıı süperdi tesekkürler ![]() ![]() duygulandım mı ne
__________________ herkes kendi mutlulugunun mimarıdır.. ![]() 1-istemek.. 2-evrenin cevap vermesi.. 3-aynı hatta bulusmak.. 4-hayal etmek.. 5-şükretmek.. |
| | |