![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Gelseydim bugün Ravza’na, Gece yanında kalsaydım. Başım yaslıyken taşına, Ordan kokunu alsaydım. Adın her dem dudağımda, Durmadan seni ansaydım. Yaslandığım duvarında, Sıcaklığını bulsaydım. Gözümü yumsam bir ara, Rüyamda seni görseydim. Gülümseseydin sen bana, Ve ben de sana gülseydim. Yürüseydin Kabe’ye de, Ben de peşinden gelseydim. Bassam hep ayak izine, Ordan nurunu alsaydım. Baksam sana doya doya, O end***** doysaydım. Sürünseydim sonra hatta O toprağa eş olsaydım. Abdest alırken zemzemle, Su dökenin ben olsaydım. Dursan namaza Kabe’de, Ben de ardına dursaydım. Yukarda kuş zikirleri, Gerçek bir namaz kılsaydım. Açsan arşa ellerini, Duanda ben de olsaydım. Aşka gelip etrafında, Pervane gibi dönseydim. “Ey Resulüm geldim sana, Sana kurbanım.”, deseydim. Nuruna atıp kendimi, Başım dizinde ölseydim. Kapatırken gözlerimi, En son yüzünü görseydim
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | offff harikaydı....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |