![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | dün gece ellerimi çaldım elinden usulca gölgemi bıraktım yerime elimin gölgesi ellerinde... birazdan ay ışığı düşecek denize dalgalar buluşurken loş kayalarla yıldızlarla kızak kayacağım yıldızlar tutunacak, ben düşeceğim ama korkma bir şey olmaz gölgeme sana bıraktım gölgemi giderken... anılarımı özledim,anılarımı türküler biriktirirdim dudağımda sadece senin duyabildiğin, uzun şiirler yazardım, kalemsiz, gözlerime yalnız senin okuyabildiğin çiçekler takardım saçlarına, şiirden birde, birde gölgemi bıraktım sana giderken... yağmur kokusu, yakamoz ve solgun resmin albümümde bir seni yaşadım ben, tek seni hayatımın arka penceresinden görebildiğim tek sendin, inan oysa gidiyorum şimdi, sensiz, gölgesiz adam gidiyorum ayaklarımın götürmediği yerlere yalnızlık türküleri söyleme ardımdan iki damla yaş eşliğinde gölgemi bıraktım sana giderken...
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | sen gitmişsin golgene ne yapsın....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |