![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | YOKSUN Sebepli,sebepsiz yanıyor yüreğim Yaralarımı sarmak için koşmuyorsun Sevdiğim diyorum sana, Duymuyorsun Deli Divaneyim Anlamıyorsun Nefesim,nefesini arıyorken, Halim nedir,sormuyorsun Git şimdi Hakettin mi tek bir hıçkırığı? Hakettin mi ömrümün elimden alınmasını? Sana verdim ömrümün yarısını En güzel sabahımda, Uyanırken sana aldığım gülümü Koklamayı hakettin mi? Uyanmadan dahi seni görmeyi, Hayalinde bile sana koşmayı diledim Damlalar yağmur gibiyken yine, Koşmayı,sevmeyi,sevilmeyi diledim Kuruyan çiçeklerimde dahi, Açmayı diledim Sen gelince açacak, Toprağa karışacaktım Döndüm,dolaştım Sen görmedin Sen yoktun nefeslerimde, Sen yoktun attığım adımlarda, Sen yoktun ağladığımda, Konuştuğumda, Güldüğümde, Haykırdığımda, İçim yandığında sen yoktun Yoktun işte! Öldüğümde olacak mıydın,onu bile bilmiyorum Sen,seni yaşarken, Suyumda, Aşımda, Kalbimin derinlerinde, Hayalini kurduğum cennetimizde, Savaştığım benliğimdeyken dahi, Yanımda yoktun Yoksun,bıçak gibi saplanan, Kalbimi acıtan bir oksun Ama yoksun Nafile herşey Gölgem de bile sen, Sesim de, Yüzüm de, Gözlerim de, Canım da, Düşümdesin Ama yoksun Taştan bir kalbin olsa, Yine de gelirdin Ama o da yok Sadece yaşaman için bir kalp bağışlanmış Ama sevmek için yürek gerek Sende yürek olsa ne yazar? Kim bilir belki o da yoktur Sen hayalini kurduğum gemi gibisin Gittikçe batıyor, Battıkça adeta kalbime saplanıyorsun Sen sadece busun Hançer gibisin Ama sana sözüm, Genç ömrümün katili dahi olsan, Ruhumu asla satın alamayacaksın Bedenim meleklerle gittiği zaman, Sen bu dünya da bensiz kalacak, Nefessiz,susuz kalacaksın Fakat zamana karşı direnemeyeceksin Ben göçtüm ama, Sen ölmeden yenik düşeceksin..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | super bir şiir yaw ne kadar guzel anlatılmıs....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
![]() |
| Etiketler: yoksun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|