![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 15 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: ist
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Sen gittin ya ! Sırra kadem basar mutluluklar Boyun büker gökyüzünde ulaşılmaz yıldızlar... Parmak ucu gitmeler iz verecek Derin yaralara merhaba diyecek kuytular... Can tenden gidecek Yaz gidecek yorgun bedenimden Kışlar hasret boyu sürecek Gün geceye yenilecek Elem yazacak artık satırlarım... Şimdi herşey sana benzeyecek... Tel tel Çözüleceğiz... Hülyalar mateme Rüyyalar kabusa çekecek Belkide akım esvediye esecek Kalabalığım tenhaya ,yolum çıkmaza dönecek... Gittin ya şimdi herşey sende hüküm sürecek Hücre hücre Bölüneceğiz... Buz kesecek Gülüşlerimin teni... Eriyecek mahşeri hasretle sevda sözcükleri Lal olacak vuslata sesimin rengi... Adını bile koymadığım Cennet kokulu Bir YUSUFÇUK doğmadan ölecek kollarımda Dağılacak oyuncakları yarınlara Göz bunu nasıl görecek Sabır buna ne diyecek... İlik ilik Eriyeceğiz... Zaman kısalacak Uzak ufuklar gözbebeğime gelecek GÖZÜMÜN NURU KIYAMADIĞIM UFKA DÖNECEK... Gittin ya ömrüm ! Bu sensizlik beni an ve an öldürecek... Gururum sevdama hükmedecek Santim santim Yenileceğiz... Şimdi Cümleler kısa Kelimeler kimsesiz satırlarda GÜLÜŞLERİM İSTENMEYEN DUDAKLARIMDA... Ne büyük imtehan ALLAHIM Çaresiz yarınlarda Damla damla Tükeneceğiz... YALNIZ_KURT = AŞK_EHLİ
__________________ Ağır Seviyorum... |
| | |
![]() |
| Etiketler: dudaklarimda, guluslerim, istenmeyen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|