![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | kapına geldim cık dışarıya af dilemeye değil suratına tükürmeye geldim...yıllar önce ezip gectiğin gururumu sokağından toplamaya geldim... almaya geldim sende mahkum kalan yüreğimi...son gelişimdi bu sokağa artık sıra sende bundan sonra sen geleceksin ŞEREFİNİ toplamak için sokağıma... kahretmişim hayatıma.. isyan ettirdin dünyaya... aldattın hep yalanlarla... bu dünya zindanın olana... yeter bu kahırlar yeter... yeter bu yalanlar yeter... günlerim sensizde gecer... elbet birgun yüzüm güler... kac gece kac gece sabahladım ben bu sokakta ...kac gece ağladım terkedişini bu yolda.... derman derman kalmadı dizimde...gözümde yaşlar tukendi cık dısarı olmayan şerefini harcamaya geldim..ŞEREFSİZLİĞİNİ olmayan yüzüne vurmaya geldim... gözlerin dolsun yaşlarından... ömrün tükensin her aşktan... gömülüp kal yanlızlığınla... bu dünya zindanın olana... şimdi gidiyorum işte sokagımda bekliyeceğim seni..gelecksin biliyorum geleceksin belki af dileyecek belkide ŞEREFİNİ isteyeceksin sokağımdan..BİZDE ŞEREF SATILIK DEĞİL GÜZELİM... sen ŞEREFSİZ geldin..ŞEREFSİZ gideceksin...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | saol. begendiğin için... bunu birinide okumusmuydun senseles...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 15 Aralık 2007 Bulunduğu yer: hollanda
Ruh Halim: | okumustum ve cokk begenmistim zaten senin yazdigin nerdeyse tum siirleri elimden geldigi kadariyla okudum cok begendim hep icimde yasadigim bir duyguyu anlatio gibi oldm
__________________ Belkide hic sevmedim seni.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | şiirleri kendinize benzetmenize sevindim....zaten şiirin dogası oyle...
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | hocam bu cokmu agır olmus......
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | bende ole dusunmustum hocam şerefsize şerefsiz denilir bizde ...bende ole yaptım ...
| | |
![]() |
| Etiketler: serefsiz, sevgilim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|