| |
| ||||||||
| Kayıt ol | Video Bölümü | Bloglar | Üye Listesi | Ajanda | Resimler | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Junior Member Üyelik tarihi: 22 Ocak 2008 Bulunduğu yer: kOCAELİ
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | Ne aşk beni sevdi nede ben aşkı... Hep yenik düştüm ben aşka Hep çektim aşkın acısını Güldürmedi aşk benim yüzümü Hep yaş akıttı her uğrayışında Hiç sevmedi aşk beni Izin vermedi ki mutlu olayım Etrafıma pozitif enerji saçayım Yüzümde bir gülücükle dolaşayım Güneşin her ışıltısında huzur bulayım... Yok aşk bana vermedi bunları Halbuki aşk én güzel duygu değil miydi? Aşk hiç sevmedi ki beni... Hep kırdı kalbimi Yanlış kişiyi buldu bana Hep yaş akıttı bu gülmeye muhtaç gözlerimden Hep karanlıktı benim hayatim Ne bir ışık vardi, ne bir huzur verecek Hep bir direnişti benim hayatim Ölümün uçurumundan bir kaçıştı Çekiyordu Çekiyordu aşk beni uçuruma doğru Ama yenilmedim! Anladım ki artık Ne aşk beni sevdi Nede ben aşkı sevmişim! |
| | |
| | #2 |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | tşkk |
| | |
| | #3 |
| Ala Geyik Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
15 Mesajına 19 Kere Teşekkür Edildi
Blog Yazıları: 1 Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | tşk
__________________ Meşhur bir filozofa “Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?” diye sorulduğunda “Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan” demiş. |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
5 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Blog Yazıları: 2 Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | aşk - ne kadar nefret etsekte hayatımızn bi parçası olduğunuda inkar edemeyiz hepimizin bi yerlerde aşka dair iyi kötü anısı vardır hem aşkı severiz hem de ondan nefret ederiz |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: edirne
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | iyi |
| | |
| | #6 |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: muğla
2 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
Rep Puanı: 0 Rep Derecesi : ![]() | teşekkürler |
| | |
| | #7 |