![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 29 Aralık 2006 Bulunduğu yer: Mersin
Thanks: 0 Thanked 54 Times in 25 Posts | kimi sevsem sensin / hayret sevgin hepsini nasıl değiştiriyor gözleri maviyken yaprak yeşili senin sesinle konuşuyor elbet yarım bakışları o kadar tehlikeli senin sigaranı senin gibi içiyor kimi sevsem sensin / hayret senden nedense vazgeçilemiyor her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırkızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkadamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin / hayret in misin cin misin anlamıyorum Attila ilhan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 26 Kasım 2008 Bulunduğu yer: BURSA
Ruh Halim: | Yine Attila İlhan yine onun güzel dizeleri.... Herkesi Bursa Attila İLHAN Kültür Mekzezine Bekliyorum...
__________________ Hep Böyle Kal... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 3 Eylül 2008 Bulunduğu yer: Hayaller Şehrinden
Ruh Halim: | Atilla İlhan'ın güzel bi şiiri emeğine sağlık
__________________ HayaLsiN GerçekLeşmeN Bi İhtİMaLe KaLmıŞ... ArTık Ne GerçeKLeşMesi BekLeneN Bi HaYaL nE De Bi İhtiMaL KaLDı oRtaDa... |
| | |
![]() |
| Etiketler: ilhan, kimi, sensinatilla, sevsem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|