![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 10 Kasım 2007 Bulunduğu yer: Ankara
Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts | sen gitmeleri kurutsan bende bir güneş olsam ışıklarım ayaklarının altında kırılsa aralasan gözlerini kırpmadan sende beni göz ucu bakışlarınla yakar mısın * sen hazan uğultusu bende bir yaprak olsam derin bir vadiye sürüklensem rüzgarlarla beklesem seni sende beni serinliğin kendisinde bırakır mısın * sen deniz bende bir dere olsam akmayı kuruyarak unutsam kaldırsam başımı derenin yatağından sende beni elimden tutup bırakır mısın * sen renklerin gökkuşağı bende çıplak bir renk olsam solan tenime bir kere dokunsan büyüyüp çiçeklensem renklere bulansam sende beni renklerinin sağanağında giydirmez misin * sen kör bende bir göz olsam baksam sana doymadan versem bendeki gözü sana yine de bana, bir kere olsa bile, dönüp bakmaz mısın bir el istiyorum sadece beni saran bir göz istiyorum aynı camdan içeri bakan, bir sığınak istiyorum patlayacak fırtınaları hiçe sayan, çok şeymi diledim yine durmadan.. alıntı. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | guzel şiir....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
![]() |
| Etiketler: ben, senle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|