![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 30 Ekim 2007 Bulunduğu yer: sakarya
Ruh Halim: | bugün ilk defa çıkıyorum sokağa senden sonra puslu bir hava, bulutlar ağlamaklı bugün ilk defa çıkıyorum sokağa senden sonra bir garip hüzün çöküyor omzuma, birde insanların acınaklı bakışları biliyorlarmış gibi sanki senden sonrası halimi sanki giderken herkesle vedalaşmışsın gibi bir garip bakıyorlar bana... garip bir duygu kaplıyor bedenimi bizim bankımıza yaklaştığımda.. yaklaştıkça şiddeti artıyor içimdeki sancının sanki orada yine beni bekliyormuşsun gibi usulca yaklaşıyorum.. bugün senden sonra ilk defa gidiyorum bizim yerimize heyecanlanıyorum yine, belki pişman olurda gelirsin diye bekliyorum, saatler birbiri ardına geçiyor, zaman eskiyor sen gelmiyorsun.. oradan kalkıp durağa gidiyorum seni her akşam bıraktığım yere.. duydum ki büyük bir şirkette satış danışmanı olarak işe başlamışsın güzel bir işin varmış maaşı da iyiymiş bide senin istediğin gibiymiş kendini ispat edebilmen için bir fırsat.. yanına gelip hayırlı olsun demek istedim sana sıkıca sarılmak, koklamak, özlemimi gidermek ve hep söylemek isteyip de dilimden söküp atamadığımı o hayatın en can alıcı anını “evlilik teklifini” etmek istedim. ama cesaret edemedim işte, yanına yaklaşamadım, oysa gel desen canımı feda ederim, gözlerine bir anlık bakışa ömrümü harcarım, dağları yerinden oynatır yine gelirim, denizleri aşar yine gelirim, sen gel desen sevgili geceler yoldaşım olur, ay gözyaşım olur, dünyaları aydınlatır içimdeki sen, umudum sen gel desen sevgili zaman donar, hayat durur.. durağa gidiyorum belki orada görürüm seni diye belki gözlerine takılırım belki tesadüfi rastlaşırız belki benim cesaret edemediğimi sen yaparsın bana gelirsin diye geliyorum.. gelmedin… Saat 17.30’du durağa gittiğimde senin paydos saatine yarım saat kala bekledim.. 20.30’a kadar bekledim belki de mesaiye kalmıştır diye iç geçirdim.. birde içimdeki o korku var acaba hiç gelmeyecek mi o kadar değişti mi hayatı, o artık eski sevgili değil mi? kulak vermiyorum içimdeki korkulara bekliyorum son otobüse kadar saat şuan 24.00 son otobüs kalkıyor işte gözlerim yaşarıyor birden bütün geçmişim geçiyor gözlerimin önünden seni buraya bıraktığım her gece her otobüs kalkışında alışmışım ya bana gülerek, el sallamana “yarın görüşürüz aşkım” deyişine.. doluyor gözlerim, özlemler doluyor sineme.. otobüsün en son koltuğunda yaşlıca bir amca gülerek gözlerime baktı otobüs kalkma anındaydı merhametli bakışlarıyla ince bir tebessümde bulundu gözlerim doluydu bakamıyordum amcanın gözlerine utanıyordum nedenini bilmiyorum bilirsin ben cesaretliyimdir korkmam hiçbir zaman ağlamaktan ama sanırım sen gittin ya kendime yeniliyorum artık.. otobüs kalktı ve amca büyük bir şefkatle el salladı.. bende elimi güçlükle kaldırıp amcaya karşılık verdim.. otobüs kalktı gidiyor işte gözden kaybolana kadar baktım ardından seni hayal ettim içinde sen hep otobüsün sağ yanında bir koltuğa otururdun sapaktan geçerken son bir kez bakışabilelim diye bakıyorum otobüsün ardından kaybolup gidene kadar otobüs gözükmüyordu artık ardıma dönüp gitmek istedim ama beceremedim bırakamadım seni orada yapayalnız oysa hayalindi oradaki bana yetiyordu işte umut ya böyle oluyor insan çaresizlikte.. gece karanlığı iyice çöktü sokaklar boşaldı kimsecikler yok artık doğruldum oturduğum yerden ve sokağın karanlığına karışıp usulca uzaklaştım oradan.. şimdi düşünüyorum da nede yazık etmişim kendime, ne çaresizliklerle boğuşmuşum, hayata dair kaybedilmiş ne çok yaşantı varsa hepsi.. hepsi birikiyor şimdi sineme elveda sevgili elveda sana… Yusuf Deysem SONSUZ (YDS) |
| | |
![]() |
| Etiketler: evlilik, teklifi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|