![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 30 Ekim 2007 Bulunduğu yer: sakarya
Ruh Halim: | gün yine ayrılığa uyanıyor üzerimde terk edilmişliğin kırgınlığı ayrılık vuruyor yüzüme güneş yeni anlamsızlıklara doğuyor bugün uykularımda terk edilişlerimin izleri asırlık buluntular bedenimde hüküm sürer korkarım gidişini hatırlamaya sendelerim her adımında sürüklenirim uçurumlardan sen giderken ben milyon kere öldüm milyon kere doğdum.. anlatamam gidişini hazin bir ayrılıktı zaten bizimkisi sen bana benzerdin bense seni tamamlardım anlatamam gidişini dedim ya ağır geliyor senden arta kalanlarla yaşamak neler yaşıyorum anlatamam yakıcı gitmelerin hala hatırımda dudaklarımda mühürlü gitme deyişlerim hatırlar mısın sevgili? nice aşklar tazeledik birbirimizde sen hiç sevmediğini söylerdin evvelinde bense senden öte sevmediğimi yinelerdim yine söylüyorum senden güzelini sevmedim hiçbir mavilikte bulamadım gözlerini anlamlı anlamsız hiçbir ilham yaşatamadı sendeki gizemi.. anlatamadım kimselere gidişini her sabah yeni bedenlerde yeni kimliklere uyanıyorum biyografiler çıkarıp geçmişe dair yaşantılar biriktiriyorum cebimde cebim demişken gidiş biletin hala gömleğimin cebinde ara sıra bakıp seni hatırlıyorum itiraf etmeliyim onunla bile mutlu olabiliyorum seni hatırlatıyor ya o bile yetiyor bana sonra yine sendelerim tenhalarda kalmış bedenim umutlarım körpe, duygularım kirletilmiş gibi her köşe başında ayak izlerin bakışların hala kapı aralarında saklı üzeri tozlanmış resimlerimizi sildim bugün giderken hırkanı unutmuşsun hani yünlüydü hani beyaz hani içinde kaybolurdun onu buldum bugün sarıldım, öptüm, kokladım saatlerce ağladım sensizliğe anlatamadığım milyonlarca hikayeyi yazdım sayfalarına sana söyleyemediğim yalanları vurdum bir bir seni tanımayan baharlara bahanelerimi sıralıyorum gitme diye şiirler yazıyorum gitmelerine terk edilmiş odamın terk edilmiş kalemiyle.. kirletilmişliğime isyanlar savurdum bu gece gidiyorsun ya sen ne önemi var artık sevgi dolu yaşamanın biliyorum giderken sevmeleri de götürdün yasaklı artık sevmelerim kilit vurulmuş hayal edişlerime bir uyku düzenine dokunulmamış o da bana uğramıyor uykum yok benim! her sabah yeni benliklere uyanıyorum artık duşumu alıyor, yüzümü kuruluyorum saati kontrol ediyor bir güzel kahvaltı ediyorum pervazlardaki güvercinleri de besliyorum çiçekleri suluyor saçlarımı istediğin gibi tarıyorum sanki sen gelecekmişsin içime öyle doğuyor terminallere gidiyorum her sabah sensizliğimi karşılamaya yoksun ya gelmiyorsun ya sensizliğe sarılıp dönüyorum eve yemeğim iki kişilik, sinema biletleri yan yana “çift!” kabullenemedim hala gidişini sanki ben yarım kaldım sanki bir şeyleri eksildi bedenimin işe yaramaz gibi hissediyorum kendimi duvarda çalışmaz saat gibi pili bitmiş oyuncak gibi kimsesiz hissediyorum kendimi elleri tutmaz gibi gözleri görmez gibi felçliymiş gibi kimsesiz hissediyorum kendimi korkuyorum üşüyorum.. hep geri kalıyor saat bekliyorum gel deyişini saatim geriye sarıyor sendeliyorum yine umutlarım tükendi korkularım şahlanıyor gece vuruyor pervasızca aldırmıyor gibi yağmur ağladığıma üzerime ağlıyor yağmur gece vuruyor pervasızca ben ağlıyorum.. şimdi her gece koynumda yeni beklentiler en olmadık sahneler canlanıyor gözlerimde yeni yeni maceralara oynuyorum uydurma aşkları dinliyorum belki seni bulurum diye olmuyor sen gelmiyorsun seni çok özledim bunu bilmiyorsun.. “yalındır insanın içindeki çaresizlik haykırış olur sessizlikler tutamaz o kul sessizliğini yeni hayatlar filizlendirir içinde yeni hikayeler yazar yeni filmlerde oynar ayrılık ardı umuttur ya bu böyle oluyor işte çaresizlikte.. “ Yusuf Deysem SONSUZ (YDS) |
| | |
![]() |
| Etiketler: bilmiyorsun, bunu, cok, ozledim, seni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|