![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 5 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | arkadaşlar dedem kalp ameliyatı olmuştu ardından sigara nedeniyle ağır bi ameliyat daha geçirdi zor güç toparlanabilmişti.Fakat son bi aydır da durumu sürekli değişiyor bi kötü bi iyi oluo.Bende içimden gelenleri anlatabilmek için bi şiir yasıyım dedim kendi yazdıım bu şiiri de sizinle paylaşmak istedim... İLK VE SON(DEDEM VE ÖLÜM) İlk ve son;tarif edemediğim,adını bir türlü koyamadığım Şu an sadece dedem olarak adlandırabildiğim Yaşam kaynağımız olan nefes benim için. Her hikaye başlar ama uzun ama kısa Ve herşey gibi mutlaka biter Bitmesini istemesek de hıçkırıklara boğarak Acımasızca kapını aniden çalarak biter. İşte böyle bir dönemde benim için dedem Kaybetmek üzere olduğum Ama hiçbir zaman kaybetmek istemediğim dedem Ölüm diye adlandırılan bu ayrılık Çok zor şeymiş meğer Nedenini sorarsan eğer Ağlarım;çünkü bu hayat seninle yaşamaya değer. Uzun boylu,seyrek saçlı,hafif göbekli, Küskün,kırgın,ince bakışlı gözleri, Hep kavgacı olan sözleri, Şimdi çok uzakta ama bir nefes yakınımda elleri. Kızdık,küstük,sevdik,güldük,ağladık Sonuçta o kadar güzel şeyler yaşadık Bak o gün geldi biz de herkes gibi ayrıldık Olmadı dedem biz herkesten farklıydık. Gitmek kolay ya geride bıraktıkların Hep küsüp,ağlatıp,kırdıkların Şimdi seni özlediklerinden ağlıyor Gelmeyeceğini biliyor ama hep seni bekliyor. "Ölmez canım sağ olursa"derdin hep Sana kızardım ya ben de hep Canın sağ olmazsa ruhun var elbet Hiç yalnız bırakma hep bizimle ol emi hep... nasıl olmuş arkadaşalar düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim??? Konu shancy tarafından (18 Kasım 2007 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | valla bnm 2 dedemde oldu babaannem 8 yıl kadar once oldu bi anneannem kaLdı ona da şkr ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 5 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | okuyup görüşlerinizi paylaştıınız için çok teşekür ederim.Ayrıca jamjit arkadaşıma sonuna kadar katılıorum ne shancylr ne gamzeler ne creaturelr üzülmesin dimi... |
| | |
![]() |
| Etiketler: istedim, paylasmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|