![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Boğazımda düğümsün hala Adını andıkça titrer sesim Bir şey var diyemiyorum Dilimin tam ucunda Susuyorum Yutuyorum aklıma ne gelirse senden yana Düşünmemek için çalıştıkça beynim Düşünüyor seni atamıyor içinden Seni düşünmemeye çalışırken düşünmek bile Güzel hala biliyor musun 10 gün sonra gördüm seni bugün Tesadüfen Ben seni unutmak için gezerken avare sokakta Ve acılı şarkılar içeren bir albüm almak için girdiğim kasetçiden çıkarken Tam kapısında rastladım bugün Yaklaşık 4 saat önce İnceden bir selam Ve sadece nasılsın sorusun içeren bir muhabbet yaklaşık 12 saniye Bacaklarım titredi Sinirden mi sevgiden mi bilmem Ama Sorunun cevabını beklemeden yürüyüp gitmen koydu bana Nasıl mıyım Cevabım mı Aşığım hala Aşığım aşık… Ve yaklaşık 100 metre ötedeki bir pastaneye girdin telaşla En köşedeki masaya oturdun Sen oturana kadar boştu masa Ve anladım birini bekliyordun Karşıki çöp tenekesinin oradan sana bakıyordum Halbuki seninle ilk buluşmamızda ben beklemiştim seni 25 dakika Ne işin olabilir diki senden 15 yaş büyük o sakallı bıyıklı adamla İki fincan çay içtiğinizi sanın siz Gözyaşlarımı gönderdim size O beyaz fincanlarda Benimle baş başa kaldığın o günün 3. hafta dönümü bugün Kim dese inanmazdım Şu an senin dizlerinde uyuyan bu kiz var ya 3 hafta sonra tam bu saatte bir başka adamla çay içecek gözden uzak bir pastanede diye gözlerimle gördüm inandım ve kalktınız arabasına bindin onun ve benim bir arabam yoktu yürüyerek gidip gelirdik belki oyüzden yoruldun gecenin karanlığında kayboldunuz hava soğuktu çöp tenekesinin oradan size bakıyordum sen bu kez 3 hafta sonra bugün Benim dizlerimde uyuduğun saatte Onun kollarında uyuyordun biliyordum Sen ısınırken Ben soğuyordum Hava ayazdı Üşüyordum Halbuki ne soğuk gecelerde Sadece yüzünü görebilmek için pencerenden Evinin köşesinde buz kesiyordum ama üşümüyordum Sen ellerin koynunda uyurken Ki koynuma sokmadım seni masumdun ya da ben öyle sandım Seninleyken bile hayalini koynuma sardım Gittiniz ben ardınızdan bakakaldım Çöp tenekesinin orada ben Seni,AşkımıSenle geçen her sensiz günü 3 hafta sonra bugün çöpe attım…
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 31 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: bulutların üzerinden...
Ruh Halim: | ne yaşamış olursam olayım hiçbirini çöpe atmadım şimdiye kadar,biriktirdiklerim yanıma kar kalıo ![]() bu dünyanın hesabı öteki dünyaya kalmıo ![]() off çoştum bi an ![]() teşekkürler paylaşm içn ![]()
__________________ ...çooooooook uzak hayallerin yolcusu... |
| | |
![]() |
| Etiketler: cop, tenekesi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|