![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Elimi yüreğime koyduğumda dokunduğum sensin. Aşka dokunur gibi oluyorum, Seni hissettiğimde. Yüzüme tatlı bir tebessüm, İçime sıcacık huzurun yayılıyor. Öyle güzel ki seninle yaşamak, senle aynı havayı solumak. Hala gözün gözüme değdiği andaki pırıltıyı, Kaybetmedi. Bunu görebilmenin, Mutluluğu ise bambaşka!! Ve hala bana dokunmaya kıyamadığın bir bebek, Özenini gösteriyor olman, Bir o kadar da kadınlığımı hissettiriyor olmanın, Huzuru anlatılamaz. Yanımdayken verdiğin huzurla her an kollarında, Ölmeye bile hazırım.. Sen yanımdayken ölümden bile korkmuyorum. Ama sensiz kalmaktan, çok korkuyorum. İşte o an kırılır, bütün kanatlarım. Sensiz soluyamam, yaşayamam. Ne olur sevdiceğim Beni sensiz bırakma...
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
![]() |
| Etiketler: dokundugum, elimi, koydugumda, sensin, yuregime |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|