![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Kreşle başlar okulun yolu Diplomaya gider bu filmin sonu Gereksiz bilgileri yazarız deftere Hayatın Gerçekleri başka sefere Okuma bayramı yapılır önce Korkudan titrenir müdür gelince Tenefüste bilmem hep koşulur Dersler boş geçince niye coşulur Hayatın bilgisi Faber'in silgisi Kurbağanın midesiyle nedir ilgisi Bir musluk üç saatte dolduruyorsa İki kere iki beş edemiyorsa Bunda benim suçum yok. Anlatamadım Derslere kafamı patlatamadım. Yamuk, kare, eşkenar üçgen Gözrengimi belirliyor şu küçük gen Mevzu farkındaysanız karışıyor Kafamda bilgiler yarışıyor Yarışıyor ama birşey kalmıyor Bugün ezberlenen yarın unutuluyor Bunlara bir çözüm bulmalıydım Sözlüden yazılıdan yırtmalıydım Hemen saksıları çalıştırdım Yazın bu şiiri hazırladım Sular Kesildi Çalışamadım Ben bu derslere alışamadım
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 7 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: manisa ama yakında denizli olcak:)
Ruh Halim: | hehehe süpermiş ya tuttum bunu iznin olırsa bn bunu sınıfta okucam emeğe saygı sonucta ![]() ![]()
__________________ ßuqün Søn. ß¡r yarIñ yøk. Dûnûmûz zâtên kâybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLmâ vâkt¡ gêLdî. Gêr¡dê qâLâñ, Søñ ß¡r høS¢âqâL d¡Lêqi... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Senior Member Üyelik tarihi: 7 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: manisa ama yakında denizli olcak:)
Ruh Halim: | Alıntı:
saol ![]()
__________________ ßuqün Søn. ß¡r yarIñ yøk. Dûnûmûz zâtên kâybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLmâ vâkt¡ gêLdî. Gêr¡dê qâLâñ, Søñ ß¡r høS¢âqâL d¡Lêqi... | |
| | |
![]() |
| Etiketler: calisamadim, kesildi, sular |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|