![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Ne yapacağını bilmez çocuk bekleyişlerim, Gecelerin en karanlık zamanlarında hüzün biriktirmelerim var. Yalnızlığımla söyleşiyorum senin hakkında Bazen de kendi kendime anlatıyorum sana söylemek istediklerimi Yani anlayacağın çok şeyle muhabbet ediyorum bunlara duvarlarda dahil Konu hep sen oluyorsun... Ben karşımda senin olmanı istiyorum; Anlatmak istiyorum sana ve dinlemek istiyorum seni... Yalnızlık değil benim canımı acıtan, Sensizliktir yüreğimi dağlayan. Acıyor duymuyorsun, Sesim kısık, fısıldıyorum, anlatamıyorum Her gece tekrar tekrar kayboluyorum karanlıklarda Saat acılara ilerliyor, dakikalar hüzünden ayrılmıyor Saniyeler hasretlerde, saliseler zaten anlamsız oluyor Bazı geceler gökyüzü ağlıyor, eşlik ediyor bana Şarkılarda arıyorum seni Hiç biri tam olarak anlatmıyor. Bu gece dualarımın çoğunu sana ayırıyorum Sana gülmeler yakışıyor, yüzünden gülüşlerin hiç eksilmesin diye, Bir tanesi de sen hep mutlu ol ve seni sevenlerle ol diye, En sonu da kendime ayırıyorum ve bencillik yapıyorum; Bir gün buluşabilelim ve birlikte mutlu olabilelim diye.
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
![]() |
| Etiketler: ayiriyorum, cogunu, dualarimin, gece, sana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|