![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 15 Eylül 2007 Bulunduğu yer: osmanie
Ruh Halim: | Bir gün birinin yüzüne tükürmek istersem o heralde kendi yüzüm olurdu ! başkalarını suçlayamazdım dengesizliklerim için yanlış aldığım kararlar için ya da herkese saf saf güvenip inandığım için … kendimi önce çözebilmeliydim başkalarını çözebilmek için … neden kızarsınız ki bana anlamam, neden küsersiniz, neden sessizce gidersiniz ? boşuna kürek çektiğim yılları telafi edemedim ki ben, daha başkalarının derinlerine demir atayım, yaralarını sarayım, orda kalıp konaklayım … sığınacak bi liman bulamadım ki savrulmaktan kurtulayım, bağlanıp bi yerde kalayım … zaten aldığım vuruklardan, çatlayan dudaklarımdan akıtacak sözüm kalmadı artık anlatacak gücüm kalmadı kabul ettirecek takatimse hiç yok beni yanlış gösteren kendime … ben önce kendimi aşamadım karanlıklarıma hapsoldum kalıntılarımın altında ezildim çığlıklarımı sadece kendime dinlettim … boyun eğmekten boynum biraz bükük kaldı … aldığım darbeler beni on yıl öteye attı … sonunda hep kendimle kaldım … hayat törpüledi kırıklarımı, nasır tuttu artık kanayan yaralarım … ama ne değişti ? yine aynı başlangıçlar aynı bitişler … ama ben çok şey ögrendim, bi tek ben çok değiştim peki neden etrefımdakilerin biri bile değişmedi benim için ? fedakârlık herkes yapar yada yaptığını sanar ama asıl benimkiydi gerçek olan kendimden vazgeçtim ben kendimden ! doğrularımdan, çıkarlarımdan, arayıpta bulamadıklarımdan … benden vazgeçtim ben benden ! artık bi anlamı kalmadı gerçi tekrarlamaların … yaşadıklarımı bi daha yaşamayaysa hiç gereksinim duymuyorum … şimdi yeni arayışlar içindeyim … kendimi arıyorum gören varsa titretsin ! sadece msnimdeki sahte pencerelerin 0.0 şiddetindeki sarsıntılarından bahsetmiyorum kalbimin acılarını, sevinçlerini, haykırışlarını, göz yaşlarını tekrar canlandıracak büyük depremlere ihtiyacım var !!! bide beni göçük altından çekip çıkaracak bir kurtarıcıya … n’olur çabuk gel yanıma, nefesim tükeniyo sensiz aldığım her solukta … beni bütünde aramayın, satırların sözcüklerin arasına sakladım kendimi … kimse bulamasın, daha fazla silemesin diye çabalarım |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 15 Eylül 2007 Bulunduğu yer: osmanie
Ruh Halim: | coook tskler
__________________ Kayp bi kızım bn,.Kndmi istiorm ruhm sndn! Nolr getr bna kndmi ruhum.Çk özlüyrm.Uzaklşsmda arada kndmden, olmk istiorm bn ynidn bir bn. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: sakarya
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | bu karamsarlık niye hayatın bide güzel yanından bakmayı dene sen niye bakmıyorsun deme sakın çünkü hayat bana dargın kutlarım iyi anlatmışsınız duygularınızı |
| | |
![]() |
| Etiketler: bennn, bensiz, bir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|