![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 7 Eylül 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | Seni sana emanet edip yaşantından usulca çekilip gideceğimi bilmeliydin.... yazılan mizansenlerin herbirinde benim payıma görülmemiş felaketler ayırdığını anlamak gücüme gitmezdi,mutluluğunu böyle bir ayrılıkta aramanın doğru olduğuna inansaydım elbette gülümserdim.insanım unutma! iklimler farklı olunca kelebeklerin raksındaki figürler değişir,gözlerim büyürdü ayazda,toz duman arasında çiçek yüzünü seçemezdim. gelişini hangi kalem yazardı,kim derman olurdu bana adresler yanlışsa? yaşamın kırılma noktalarında beni birdenbire tek başıma bırakınca sustuysam eğer onurumdandır.. söylemiştim sana,bir çiçeğin üstüne basarak başka bir çiçeği dikmenin hiç bir yerinde adalet barınamazdı. belirleenne sahnede bana susma rolünü werirken kendini düşünmüş olduğuna neden bu kadar inanıyordun?ben sende neden bu kadar azdım? "yaşantına keşke hiç girmeseydim"derken neleri darmadağın ettiğini anlamalıydın.böyle bir iflastan ne umdun sormayacağım sana. ben kimi sewdim de sen oldum?kaç sen wardın,son sahnede nasıl bir kimlik taşıyordun,söyle bana? böyle bir finali uygun gördükten sonra gözlerimi geri wermeliydin,yapmadın....
__________________ ....Soktum neşteri Göğsüme İnanmaya Halim Kalmadı... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 7 Eylül 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | yawf unutmuşu efet ark lar bu bnm aşık olduğum bi kitaptan alıntı kenan kalecikli-sewgili(m) özür yawf aceleyle yasdım aklıma bile gelmedi belirtmek bu arada birebirmi tanıosun sen yaaa bende atnımak istiyorum ![]()
__________________ ....Soktum neşteri Göğsüme İnanmaya Halim Kalmadı... |
| | |
![]() |
| Etiketler: edip, emanet, sana, seni, yasamak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|