![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | ÖLÜM NEDENİM Biranda girmiştin hayatıma, Ve sonra... En büyük yeri almıştın Hatırlıyomusun canım değişlerini, Ben hiç unutmuyorum. Ya sonra... Zamanla kalbim oldun,içim oldun Artık sensizlik ölümdü benim için! Söz vermiştik bırakmayacaktık Ama sen ne yaptın! BIRAKTIN. Hiç düşünmeden çekip gittin Biliyomusun? Ben hala tutuyorum sözümü, Ama sen olmayınca, Bir değeri kalmıyor değilmi? Sensizlik ölüm demiştimya, İnan bana diri diri, Ölümü yaşamak gibi... Ama sen nerden bileceksin bunları Yaşarken ölümü, Kalp ağrısını, Sana olan özlemi, Nerden bileceksin. YÜREĞIM bitti artık! ÖLÜM kapımda,ben ölüyorum. Senin aşkın yüzünden ölüyorum Çoook mutluyum, Ben sözümü tuttum. Keşke elimde olsaydıda Ölümüde yıksaydım aşkınla. Ama ölüm yıktı aşkımı ve beni ELVEDA GİZLİ SEVDAM, ELVEDA ÖLÜM NEDENİM
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
![]() |
| Etiketler: nedenim, olum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|