![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Seçim Başlatılan yarışmaları buradan oylayabilirsiniz |
| Anketimiz: En iyi masaüstü hangi üyeye ait ?? | |||
| Jamjit | | 2 | 8.33% |
| cansharp | | 1 | 4.17% |
| EDA | | 3 | 12.50% |
| TeTu | | 1 | 4.17% |
| grasorn | | 2 | 8.33% |
| Webmaster | | 6 | 25.00% |
| knurg | | 0 | 0% |
| mobimag | | 4 | 16.67% |
| kimsin_sen | | 5 | 20.83% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | En iyi masaüstünü seçtiğimiz yarışmamızda katılım sona ermiştir ve sıra seçimlere gelmiştir. Katılımcıların masaüstü resimlerini hatırlatalım (katılım sıralarına göre) Jamjit ![]() cansharp ![]() EDA ![]() TeTu ![]() grasorn ![]() Webmaster ![]() knurg ![]() mobimag ![]() kimsin_sen ![]() NOT: Üyeler kendileri dışındaki yarışmacılara oy verebilirler !! Kendine oy veren yarışmacılar elenecektir (ciddiyim )![]() Konu kimsin_sen tarafından (01-26-2008 Saat 01:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | ben webmaster e kullandım mis kibin çiçekler ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | puhahaha Webmaster simsiyah olanını kullanıyor ![]() Kendime oy veremiyorum diğerleri de belli bir kategori olmadığı için sıralayamadım. Oysuzum
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Alıntı:
)
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler | |
| |
![]() |
| Tags: iyi, masaustu, secimleri, yarismasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|