![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | sbs Için Son 7 Gün Konu gözde96 tarafından (06-14-2008 Saat 12:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Ruh Halim: | sbs için son 2gün çok stres oldum ben ya ![]()
__________________ Sizler kutu kutu pense oynarken bizler kutu kutu efes içiyorduk! HANGİ KUVVET YETER ULAN ÇARŞININ ''A'' SINI NORMAL ''a'' YAPMAYA!!!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | sbsye girecek arkadaslara basarılar...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | benim kardeşim de girecek çok rahat valla kimin kardeşi ![]() ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator | girecek tüm arkadaşlara başarılar Sbs için sohbet bölümü açtım isteyen sbs hakkında sohbet edebilir. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] mail:denizlili_ercan@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com |
| | |
![]() |
| Tags: gunlerr, sayili, sbsye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|