![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Anketimiz: oks mi sbs mi | |||
| oks | | 6 | 31,58% |
| sbs | | 11 | 57,89% |
| her ikisi | | 2 | 10,53% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Super Moderator | en iyisi hiç bir şey de ülkenin 20 milyonu öğrenci seçmeden almak için yolsuzlukları zartları zurtları bırakıp okul yapımı ve kaliteli öğretmen yetiştirilmesi lazım bu da olmayacağına göre ikisi arasında sbs ama bi arkadaş gördüğü seneden sınav oluyoz daha rahat demiş 8. sınıfın sınavında 3 yılın da konuları olacak
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gold Member | oks bnce sbs de heryıl çalşmk zorndasn bn oks de 6. snfta yattm
__________________ Dünya döner tek bir yana..Dolsun diye gün bir daha..Ben de döndüm tekrar sana..Sönmek için yana yana.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 4 Eylül 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | oks iyi bencede yha öss de sbs gibi olucak diolar benden sonrakiler yandı ben bir senede stresten öldüm onlar her sene çekecekler oks iyi sbs her yıl çekilmes ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: 4 Eylül 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]() süperdi vallah oda beklenir anaokuluna girerkende annenin babanın adını sorarlar heralde yada hangi ç.filmde hangi karakterin olduğunu ![]() ![]() ![]() bana kalırsa her 2 sınavda yanlış liseye diploma notuna göre gitmeleri lazım... çnkü okulda başarılı olan bir çocuk sınavda heyecandan hata yapabilir doğru olan diploma puanıyla okullara girilmesi bnce .....!! Konu Jamjit tarafından ( 6 Eylül 2008 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Super Moderator | bir bakıma haklı olabilirsin ama diploma puanı 100 üzerinden milyon tane öğrenciyi bu sistemle sıralarsan çok kişi aynı puanda olur ve aynı puandakileri ayırmak yanlış olur onu geçtim okuldaki sınavda heyecan yapılmaz ama hiç mi öğrencinin aklı başka yerde olmaz çürütmek amaçlı değil maksat fikir alışverişi ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 24 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: oksijen ve karbondioksit olan bir yerr
Ruh Halim: | sbs bence daha iyi oldu
__________________ Ben Ruhu öLdüren Kırıcı Sözcük Ve Bedeni öLdüren Bıçağım. Ben KAdehin Dibindeki Zehir,İhanete Uğrayanın ÇığLığıyım!!.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: oks, sbs |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|