![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | SBS ve DPY-B'ye Başvurular Başladı 22 Şubat'a kadar başvurular yapılacak.Ayrı ayrı ücret yatırılmayacak. İlköğretim 6 ve 7'nci sınıf öğrencilerinin gireceği Seviye Belirleme Sınavı ile Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na başvurular başladı. Sınavlara başvuracak öğrencilerin velileri öğrencinin T.C kimlik numarasıyla 10 YTL sınav ücretini 22 Şubat 2008 tarihine kadar ilgili banka şubelerinden birine yatıracak. İki sınav için ayrı ayrı ücret yatırılmayacak. SBS sınav ücretini yatıran öğrencinin başvurusu otomatik yapılmış olacak. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu kapsamına giren öğrencilerden ise sınav ücreti alınmayacak. Bu öğrencilerin başvuru işlemleri okul müdürlüğü tarafından e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavına başvurular ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet adresinden yapılacak. Sınavlar, ilköğretim 6'nci sınıflar için 21 Haziran 2008, 7'nci sınıflar için 22 Haziran 2008 tarihlerinde yapılacak. (TRT) yani alıntıdırr |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | biz ödedik ve teşekkürler
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | bizi korkuttular bugün songün diye hemen ödedik ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: dpy, sbs, ucretlerii |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|