![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | SBS ( Seviye Belirleme Sınavı ) : 6, 7 ve 8. sınıfların sonunda Merkezi Yerleştirme sistemi ile yapılacak sınavlar. YBP (Yıl Sonu Başarı Puanı ) : İlköğretimin 6,7 ve 6. sınıflarında gösterilen ders başarısına dayalı puan YDP ( Yöneltme ve Davranış Puanı) : Öğrencinin 6,7 ve 8.sınıflarda sergilediği davranışlar ve ilköğretim yöneltme ve yönlendirme yönerges, verileri doğrultusunda sınıf öğretmenler kurulunca verilecek puan OYP ( Orta Öğretime Yerleştirme Puanı ): 6,7 ve 8.sınıfların sonunda her sınıf düzeyinde SBS,YBP VE YDP sonuçlarının toplamı. G-OYP ( Genel Ortaöğretime Yerleştirme Puanı ) : 6,7 ve 8. sınıflardaki OYP’lerin toplamından oluşan puan. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Yerleştiren yerleştirene yani
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: bazi, kisaltmalar, tanimlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|