![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Düşünün ki Boğazınız ağrıyor doktoru aradınız Boğazınızın ağrıdığını söylediniz Doktor da "bu ilacı içeceksin" dedi Saçma değil mi önce muayene etmesi lazım alerjik bünyeli misiniz vücut direnciniz ne kadar yüksek vesaire. Aynı şekilde ÖSS, SBS kazanmak istiyorsan günde şu kadar soru çözeceksin şu kadar çalışacaksın falan filan inanmayın bunlara. Siz sizsiniz ve sizden başka siz yok. Belki yatarak daha iyi çalışacaksınız belki hafif müzik dinlemek verimi artıracak, loş ışık parlak ışık etkileyecek. Serin veya ılık ortamda çalışmak sabah erken kalkıp çalışmak veya gece geç saatlerde çalışmak. Bunların hepsi de farklı çalışma yöntemidir ve hepsini denemeden hatta daha fazla etken araştırıp bulmadan kendinize program yapmayın. Kör bir baltayla günde 10 saat çalışıp keseceğiniz ağaçları. O baltayı bilemeye ayrılan kısa bir sürenin ardından çok daha kısa sürede ve daha az enerji harcayarak kesebilirsiniz. ![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bence hocaların görmesi gerekiyo ödevimizi yapmıyoruz yada ödevi evde unutuyoruz diye böyle itiştirmeleri kakıştırmaları tıpkı bir doktorun aynı şekilde hastasını muayne etmeden ilaç vermesine banzer belki gerçekten yaptı ama evde unuttu apizim keşke sen bisim öretmenimiz olsan=(((ama imkansız gibi bişi bu=(((( |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
hiç bişiy imkansız deildirr | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Helal olsun be Bi yazı nelere kadir Sitede gaz verme işi bana aitti ![]() Görevimi üstlenmişsiniz ![]() Yazıyı okudumda sahiden cok haklı Siz sizsiniz sizin kurallarınız vardır Baskalarının sözüyle değil kendi alışkanlıklarınıza göre calışma sistemi ayarlayın ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Ben otobüste çalışırken müzik dinlerim sadece günde 1.5 saat yolda geçince orayı kattım çalışma programına. Bu arada hak et al Gözde sana hakettiğinden düşüğünü vermeyeceğimin garantisini verirdim sadece.
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: ben, konusayim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|