![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sağlık Sağlık bilgisi :) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Esentepe Fizik Tedavi Merkezi'nden Uzm. Dr. Kazım Haliloğulları; klimaların ve vantilatörlerin yoğun kullanıldığı yaz döneminde özellikle bel, boyun ve baş ağrılarında artışlar görülebileceğini söyledi ve ekledi: "Sıcakların artması ile çoğalan klima, fan ve vantilatör kullanımına paralel olarak; grip gibi solunum hastalıklarının yanı sıra artan kas spazmları ile gelen hareket kısıtlamaları ve şiddetli ağrılar çok fazla görülmeye başlıyor. Bu da daha önce yaşanmış bel, boyun fıtığı, kireçlenme gibi romatizmal hastalıklarda görülen şikayetlerin tekrarlamasına yol açıyor. Özellikle araç kullanan sürücülerin sıklıkla maruz kaldıkları yüz felcinden korunmaları için, klimayı cama doğru yönlendirmeleri, yüze ve göğüs kısmına vermemeleri gerekir."
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | ay evet tşkler kadriyecim
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | malesef oluyor bende olmustum...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |