![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sağlık Sağlık bilgisi :) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | eskiden böbrek yetmezliği olan hastalar yakın akrabalar dan uyum sağlanırsa nakil olabiliyordu şimdi ise bu şart değil hastalar akrabalık bağı olmayanlardan da böbrek alabiliyor bunun için nakilden sonra reddi önlemek amaçlı ilaçlar kullanması yeterli bu konuda insanları bağış konusun da daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.
__________________ ![]() KeŞqE hEp çOCuq KaLsAqtA kALpLeRiMiZ yErİnE dİzLeRiMiZ KaNaSa...! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | aslında cok iyi... tabi bu konuda insanları biliçlendirmeli yani eğitim sart..
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | evet paylaşım için tşk ederiz duyarlı olalım olmasınada birde bilinççli olalım yani ben bu ekonomik koşullar yüzünden böbreğini satan insanlara çok acıyorum ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | insanlarımızın bu hakkında bilinçli olması lazım.. paylasım için tskler.
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: bir, bobrek, umut, yeni, yetmezligine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|