![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sağlık Sağlık bilgisi :) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | İngilteredeki bilim insanları, kanser hastalığının teşhisinde devrim niteliğinde yeni bir buluşa daha imza attılar.Gelecekte bu hastalığa yakalanacak olan insanlara büyük umut yaratan bu buluş Manchester Üniversitesi bünyesindeki araştırma görevlilerince bulundu.Bu güne kadar akla bile gelmeyecek yeni bir özelliği ; ses çıkardıgı ilk deneylerde ortaya çıkan bu bulgular, başarılı bir biçimde değerlendirilir ve gerekli cihazların hızla üretimi başarılırsa , yaklaşık 10 yıl sonra örneğin prostat kanserine yakalanma riski olanların sadece idrarına kızıl ötesi ışın verilerek olası bir prostat kanserinin önüne geçilmiş olacak.Sadece İngilterede her yıl 35 bin kişi prostat kanserine yakalanıyor. Ve her yıl 10 bin kişi bu hastalıktan ölüyor.Akciğer kanserinden sonra en çok görülen kanser türü olan prostat kanserinin, bu buluşun ardından önemli oranda azalacağı ve bütün dünya genelinde bu hesabın yapılacağı düşünülürse gerçekten devrim niteliğinde bir buluş olduğu ısbatlanmış olacaktır.
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | kızılötesi he vaay bee..paylaşımçin saol dostum
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | off 10 yıl da çok yaa bu 10 yıl içinde kaç insan ölücek yine aynı hastalıktan ama olsun sonrakileri yaşatabilirler inşallah..teşekkürler arkadaşım ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | 10 yıl sonrasındakiler rahat olacak zaten zoink diye çıkartamazlar ki buluşlarını
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | adamların kafa calısıyo kızıl ötesi ısınlarla ha :bravo:
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: bir, bulus, daha, devrim, hastaliginda, kanser, yaratacak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|