![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sağlık Sağlık bilgisi :) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 2 Thanked 1 Times in 1 Posts | Sigara içmeyin Hemen meyve yemeyin Çay içmeyin Kemerinizi gevşetmeyin Banyo yapmayın Yürümeyin Hemen uyumayın Konu kahvegözlüm tarafından (12-23-2007 Saat 02:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | valla o saydıklarının hepsini ben yapmısımdır hele hele her yemekten sonra mutlaka sigara içmişimdir...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | ne guzel değilmi yemkten sonra bunları yapmak bence cok eglenceli oluyor....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | bunları yaparsak ne oluyor
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | hiç bişey olmuyor cunku ben cok yaptım....
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | sağlığına zararlı oluyo sigara içmek zararlı bide yemek yedikten sonra içince daha büyük zararları dokunuyo ama hiç biriniyapmadım uyumam çünkü eğer uyuyucaksam yemekten önce ister istemez uyurum ama yürürüm oda sofrayı topladığım için![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | sigara herzmn içerim yemekten sona meyvemide yerm kemer saten kullanmam banyo napam yemekten sona elimi yıkarım yeter ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
![]() |
| Tags: gereken, sey, sonra, yapilmamasi, yemeklerden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|