![]() |
| ||||||||
| Resim Bölümü Manzara, doğa, ilginç fotoğrafların yanı sıra kendi çekimleriniz, karikatürler ve komik resimler de burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | bn onu bunu deilde yaşını mrak ettim bnden büyük duruyosun ama küçük gibi davranıyosun yakışıklı desek ne demesek ne olacak bu 3 sorunun cvbını istiyorum..............
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
Bu forumda çirkin erkek yok zaten, az geyik yapan erkek var ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | hadi hadi yakışıklısın mütavazilik ypma
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Süper Moderator Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: denizin ortasında küçük bir ada
Ruh Halim: | ahanda uzun zamndır yoktum burada. neoluo bakem DDDDwebmaster bak beni bu yarışmaya sakın ama sakın dahil etme. sondan birinciyim o allhın emri. bunu site bari bilmesin DDDDDDDD
__________________ Eğer Gidecegin Yerin Bir Sınırı Varsa, Eğer Yapacakların Bir Sınırı Varsa, Eger Bir Gün Mutlaka Bir Sonla Önün Kesiliyorsa... Sen Ömrün Boyunca Daima Bir FANUSUN İçindesin Demektir. |
| | |