![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Resim Bölümü Manzara, doğa, ilginç fotoğrafların yanı sıra kendi çekimleriniz, karikatürler ve komik resimler de burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ![]() Fransız erkeğine sormuşlar "kadının elini neden öpersiniz?" diye.. ![]() Fransız cevaplamış " Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar." Alman erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" ![]() Alman cevaplamış "Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur." Türk erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" ![]() Türk erkeği cevaplamış-" E bir yerden başlamak lazım! "......
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | araştıranların suçu kibar erkeklere sorsaymış ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | türklerde hep cinligi düşünürler zatii
__________________ Ah hayat Ne verdin ne aldın.Buz tutmuş yüreğimden Bir damla nehir..Bir damla mavi aldın... Ah hayat Gözlerimden kan damlar oldu.Seyrediyorum yok oluşumu.Hiçbir yerden gelip, hiçbir yere gidişimi... |
| | |