![]() |
| ||||||||
| Resim Bölümü Manzara, doğa, ilginç fotoğrafların yanı sıra kendi çekimleriniz, karikatürler ve komik resimler de burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | İNGİLTERE'DE kız arkadaşını tasmayla gezdiren bir adam, kendilerini otobüse almayan şoför hakkında suçlamada bulundu. 25 yaşındaki Dani Graves ile sürekli tasmayla gezdirdiği 19 yaşındaki kız arkadaşı Tasha Maltby, geçen ay West Yorkshire'da bir otobüse binmek istedi. Ancak otobüsün şoförü, çifti otobüsten indirerek, "Sizin gibi ucube ve köpekleri almıyoruz" dedi. Olay üzerine, şoförü, otobüsü işleten firmaya şikâyet eden çift, kendilerine karşı ayrımcılık yapıldığını savundu. ARRIVA Yorkshire isimli firma da şikâyeti ciddiye aldıklarını ve incelediklerini belirtti. Sevgilisinin kendisini tasmayla gezdirmesinden hoşlandığını söyleyen Maltby, "Ben bir evcil hayvanım. Genellikle bir hayvan gibi davranıyorum ve bu sayede çok rahat yaşıyorum. Yemek ya da temizlik yapmıyorum. Dani olmadan bir yere gitmiyorum. İkimiz de bu durumdan memnunuz. İnsanlara garip gelebilir, ancak bu benim seçimim ve kimseye bir zararı yok" dedi. ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | saçma salak şeyler bu ne ya bende olsam bende almazdım böle rahatsızları pehh
__________________ UNUTMA UNUTTUĞUN KİŞİLER SENİ UNUTMAMIŞ OLABİLİRLER |
| | |