![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Resim Bölümü Manzara, doğa, ilginç fotoğrafların yanı sıra kendi çekimleriniz, karikatürler ve komik resimler de burada |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | MESAJ KASMAK İÇİN KULLANMAYIN Sadece sorunuz olursa Arkadaşlar işlem basit İki farklı tarayıcı için buraya yazıyorum. Opera Browser --------------- Resmin üzerine sağ tıklayın "resmin adresini kopyala" seçeneğini seçin. Mesaj yazma panelindeki resim ekleye ctrl+V yapın. İnternet Explorer ---------------- Resmin üzerine sağ tıklayın. Özelliklere tıklayın. Adres(url) yazan yerdeki adresi kopyalayıp gene resim ekle butonundan açılan pencereye yapıştırın. ![]() Ben gene siteye girdikçe düzeltirim de sizin konuyu açmanızdan benim düzeltme zamanı arasında konuya giren üyeler resimleri görsünler diye yazdım. İyi Sörfler. Bol süratli az virüslü internetler dilerim. GeyikMerkezi.com Resim bölümü eski Moderatörü Jamjit Konu Jamjit tarafından (17 Şubat 2008 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Resimle Anlatsam Daha İyi |
| |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 25 Eylül 2007 Bulunduğu yer: manisa
Ruh Halim: | anlamadım ne kadar başarısız bi anlatıcısın:P bak bak..illa altına makamınıda yazcak koltuğuyla bi yere gelmeye çalışan er kişisi![]() imza cunyor member ![]()
__________________ I 'LL BE WAİTİNG....FOR YOU..SO.. IF YOU COME HERE... YOU'LL FİND ME..I PROMİSE..ONE AND ONLY YOU..... ![]() sensin junior |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: 25 Eylül 2007 Bulunduğu yer: manisa
Ruh Halim: | Alıntı:
ama benim suçum değil resim butonunuz bozuk bilginize![]()
__________________ I 'LL BE WAİTİNG....FOR YOU..SO.. IF YOU COME HERE... YOU'LL FİND ME..I PROMİSE..ONE AND ONLY YOU..... ![]() sensin junior | |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
Kod: [IMG] www.zzz.com/ehuhe.jpg [/IMG] Junior memberlarla uğraşan moderatör ![]() Jamjit
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Etiketler: eklerken, gordugunuz, internette, resmi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|