![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Oyun Oyunlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Herkese selamalar ben bogle bi konu acmisdim ama sonra silindi sanirim simdi yeniden aciyor ve de sokker hakkinda bir az bilgi veriyorum Oyun bir FUTBOL MENEJERLIK OYUNU oyunda amac takigini kurmak ve de en iyi olmak Oyunun diger oyunlardan en onemli farki taktigini kendinin kuruyor olman Diger benim bildigim hic bir futbol menejerlik oyununda bu ozellik yok yalniz kucuk ayarlarla managerzonede var ancak o bu kadar ayrintili degil ustelik kendi maclarini 2D olarak izleye biliyorsun oyunun linkini veriyorum Ama lutfen tavsiye eden bolumune yugi14 yazin Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Tabi oyunda milli takimda var iyi oyuinculariniz milli takima aliniyor Turkiyenin 2000-den fazla uyesi var Bu yuzden oyunda iyii bir seyler yapmaniza daha cok var Ama sabrin sonu selamet ![]()
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye Konu omen15 tarafından (04-25-2008 Saat 07:01 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | tskler.
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: managerlik, oyunu, sokker |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|