![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | ENTER'a bas oyun esnasında ve takip eden cheat'i gir. 1000 yiyecek: cheese steak jimmy's araba: how do you turn this on haritayı göster: marco bütün oyuncuları göster: polo hızlı inşa: aegis savaştığın oyuncuyu öldür: torpedo2 viper tarafındna yazıldı. kuşlar köpeğe dönüşür: woofwoof bütün düşmanları öldür: blackdeath intihar: wimpywimpywimpy cheats above supplied by Vorag Furious the Monkey in town center: furious the monkey boy - tyrrell the great tarafından yazıldı. 1000 altın: robin hood 1000 taş: rock on 1000 odun: lumberjack bütün düşmanları yok et: black death - Jaz Gill, Minibush tarfındna yazıldı. Daha fazla Cheat kodu hayvanları kontrol et (ama adamların kontrolünü kaybedersin) - "natural wonders" mücadeleyi kaybedersin - "resign" sabotajcı - "to smithereens" düşmanları öldür - "torpedo " faydasız köylü- "i love the monkey head" savaşı kazan - "i r winner"Submitted by - Aaron ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | en zorda 3 bilgisayara tek oynardım zamanında bende hâlâ kurulu oyun kapışmak isteyen varsa bi ara oynayalım
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | age of da işler değişir umut ![]() çıktığından beri oynarım iddialıyımdır da ver ip adresini kurup oynayalım şimdi ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: dünyanın MERKEZİNDE
Ruh Halim: | age empires 2 tam bilmeme ama age of 3 ve mitoloji de karşıma çıkmayın
__________________ Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr |
| | |
![]() |
| Tags: age, conquerors, empires |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|