![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Oyunda BEATRİX parametre hattı kullanarak basla.. [Ctrl] + [Shift] + C'ye basın oyun esnasında. (Doğru girdiğinizi belirten bir ses gelir.) 1,000 altın kullanılabilir hile modu. Sonra "gold" yazın . - Mr. Sockko tarafından takdim edildi. 1,000 doğaüstü güç Kullanılabilir hile modu. Sonra "mana" yaz. - Mr. Sockko tarafından takdim edildi. Keşif Kullanılabilir hile modu. Sonra "explore" yaz. - Mr. Sockko tarafından takdim edildi. Sis Kullanılabilir hile modu. Sonra "fog" yaz. - Mr. Sockko tarafından takdim edildi. Senaryoyu kaybet Kullanılabilir hile modu. Sonra "lose" yaz. Bütün boş binaları al. Kullanılabilir hile modu. Sonra "towns" yaz. Bütün sihirleri araştır Kullanılabilir hile modu. Sonra "spells" veya "research"yaz. - Mr. Sockko tarafından takdim edildi. Serbest hareket Kullanılabilir hile modu.Sonra "freemove" yaz. Senaryoyu kazarnısın Kullanılabilir hile modu.Sonra "win" yaz. - Mr. Sockko tarafından takdim edildi. ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: age, wonders |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|