![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | mp_fadetoblack (öntanımlı 0) 1 olduğu zaman ölen oyuncular diğer raunda kadar HUD dışında bir şey göremezler. mp_forcechasecam'i devre dışı bırakır. mp_buytime (öntanımlı 1.5) Her raund için belirlenen satın alma zamanı. En az 30 saniye olan sürecin "en fazla" limiti bulunmuyor. mp_winlimit (öntanımlı 0) Takımlardan birisi belirtilen sayı kadar raund alırsa harita değişir. mp_limitteams (öntanımlı 2) Takımlardaki oyuncu sayısı farkının maksimumunu belirten özellikte takım limitlendirmesini kapatmak için bu sayıyı 0 yapın. sv_restartround (öntanımlı 0 sn) Oyunun skor, ölüm, silah ve parayı ilk başlangıçtaki haline getireceği zamanı gösterir. Klan maçlarını yönetmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Değeri 0 yaparak özelliklerin yenilenmemesini sağlayabilirsiniz. mp_autokick (öntanımlı 1) Team-killer'ların otomatik olarak sunucu'dan atılmasını ve idle kalan oyuncuları sunucudan atmaya yarar. Enable automatic team-killer banning and idle client kicking. mp_autoteambalance (öntanımlı 1) Takımların otomatik olarak dengelenmesini sağlar. mp_chasecam (default 0) Gözlemi takip durumuna getirir. mp_c4timer (default 45 sec) C4 zamanlama süresini ayarlar (En az 15, En çok 90). mp_freezetime (default 6 sec) Raund başlarındaki bekleme süresini ayarlar. 0 ile kapatılabilir. mp_roundtime (default 5 min) En kısa raund süresi 1 dk en uzun ise 9 dk dır (Kesirli rakamlar da kabul edilir örn: 1.5 yazarak 90 saniye). mp_friendlyfire (default 0) 1 yaparak friendly fire'ı açar 0 ile kapayabilirsiniz. mp_timelimit (default 0 min) Harita değişmesi için gereken periyodu değiştirir. mp_maxrounds (default 0) Bir haritada oynanacak en fazla el, mp_timelimit'in geçerli olması için 0'a ayarlayın. mp_footsteps (default 1) 1 ile ayak seslerini açar 0 ile kapatır. mp_flashlight (default 1) 1 ile el feneri kullanılabilir 0 ile kullanılamaz. mp_tkpunish 0/1 1 yapıldığı zaman Team Killer'lar sonraki raunda gözlemci başlar. mp_hostagepenalty X Belirtilen sayıda rehine öldürüldüğünde sunucu sizi dışarı atar, 0 ile bu komutu deaktif hale getirebilirsiniz. mp_logmessages 0/1 Sunucu admin tarafından chat mesajları lg dosyalarına kaydedilebilir. mp_forcechasecam 0/1/2 2 olarak seçildiğinde oyuncu kimseyi takip edemez. Öldüğü yerde olayları izler. 1 olarak ayarlandığında ise sadece kendi takım oyuncularını görebilir. 0 iken her iki takım oyuncularını da görebilir. Varsayılan olarak bu değer 0'dır. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | hile vermeyin ya ben bi zamanlar oynuyodum bi bakıyom adamlar duvardan geçiyo beni gebertiyo kafayı yiyodum o zaman ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | ben bir cogunu biliyodum ama bazılarınuu bilmiyodum ögrendiğim iyi oldu paylasım için tşkler
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: |
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bende counter cok oynarım hemen hemen hergun oynarım artık hileler var yandılar artık.....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: counterstrike, hilleleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|