![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | öss yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanıyomuş.hepimiz için hayırlısı olsun __________________________________ BASIN DUYURUSU (15.08.2007) 2007-ÖSYS Merkezi Yerleştirme Sonuçları 17 Haziran 2007 tarihinde yapılan 2007 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 24 Haziran 2007 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup, sonuçlar 16 Ağustos 2007 Perşembe günü saat 10.00’dan itibaren İnternetten öğrenilebilecektir. Yerleştirme Sonuçları ve Kayıt işlemleri ile ilgili Basın Duyurusu da aynı saatte ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN Başkan Konu immortal tarafından (08-15-2007 Saat 05:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | saol da bn daha girmedim öss ye ![]() yani hatırlamıssın o yuzden saol dedim ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı Konu mobimag tarafından (08-15-2007 Saat 08:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | np ![]() lem yarın belli olcakmış sonuçlar yaf ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı Konu mobimag tarafından (08-15-2007 Saat 08:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | ya ben tam bi manyaım ben bi internet sitesinde sonuçların 15 austos yani bugün açıklanıcaını okudum neyse bi arkadaşıma söledim sonra bu yayıla yayıla bizim tüm arkadaşlara hatta eskişehire bile gitmiş ve bugün belki 50 kişi benim yüzümden internete girmiş sonuçları öğrencez die tabi edilen küfürleri tahmin edebiliorum![]() |
| | |
![]() |
| Tags: sonuclari, yerlestirme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|