![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | koca bir senenin stresi bitti artık herkese geçmiş olsun umarım öss sınavına giren herkesin sınavı ii geçmiştir sınava giren arkadaşlar sınavın kolay olduğunu söylüyordu sonuçlar geldiğinde görcez onlarıda... sınav kötü geçti diyen varmı??? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member | sıvana giren arkadaslar umarım sınavlarınız iyii gecmiştirrr.... inşallahh istediginizz bölümü okursunuz....
__________________ KALBİM etten organ parcasi idi, KALBİM YÜREGİM oldu sen gelince, şimdi sen gidiyorsun ya... herkes sana benzeyecek... şimdi sen gidiyorsun ya YÜREGİM SENDE KALDİ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 9 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: BURSA
Ruh Halim: | ilk kez girdim ama umdugum kdr deildi kolaydı ama yaptıgım bi soruyu sildim.sonrsdan baktım ki dogruymus ,insan ne kdr üzülüyo bu durumda bilemezsiniz:'( |
| | |
![]() |
| Etiketler: artik, bitti, stres |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|