![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Arkadaşlar malumunuz yarın ÖSS var ve sanırım sitemizdende giricek arkadaşlar çounluktadır yarınki sınavda hepinize başarılar diliorum ve inanıorumki bizleri orada aslanlar gibi temsil edeceksiniz sırtınıza GeYiK MeRKeZi tayfası yazmayı unutmaın hem rakiplerin dikkatinide daıtırsınız neyse şaka bi yana umarım herkes istedii yere girer herkes bu sınavdan gülerek çıkarGeYiK MeRKeZi ailesi olarak her zaman arkanızdaız |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Tüm sınava girecek olan arkadaşlara başarılar. İnşallah hepiniz istediginiz bölümleri kazanırsınız ![]() T-shirt olayı benim kafamda uzun zamandır var. Yeterli online üye sayısını ulaştıgımızda t-shirt olayına girecegiz ![]()
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Mart 2007 Bulunduğu yer: ESK.
Ruh Halim: | herkese çok çok başarılar inş. bu yıl abimde kazanırda bizde kurtuluruz şu stresten herkesin umarım stresleri bi an önce biter ![]()
__________________ ...Kendini Melek Sananların Hepsi Cani... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | Bende benim msnde ne kadar cok öss ye gircek olan var diodum hepsine moral vermeye çalışıodum Meğerki sitedede varmış Hepinize sınavda başarılar İyi yada kötü nasıl geçerse geçsin sınav nasıldı die soranlara iyidi iyidi inşallah olcak deyin geçin yoksa susmazlar |
| | |
![]() |
| Etiketler: basarilar, herkese, sinavda, yarinki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|