![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | ÖSS ye hazırlanan arklara bi sorum varrr ÖSS ye nası hazırlanıosunus onu kazanmak için napısunuss yaptıklarınısda sizce yeterli mi??? Kısaca buraya içinisi dokunn rahatlayınnn ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | ben hazırlanmıyorum ama hazırlanan arkadaşlara şimdiden başarılar dileyerek açılışı yapiim başarılar arkadaşlar... ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ⓞⓡⓓⓐⓝ
Ruh Halim: | dha var ama sneye başlarım hrlde ![]()
__________________ æ αткη l ¢єнєηηємм∂є αтєşιηℓє кανυя вιzι кαяαкαятαℓ ......................●ιηвαℓαη¢є∂● .......... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Dersaneden eve geliyorum ya evde geçirdiğim sürenin yarısı kadar ders çalışıyorum yani 14 te eve geldim mesela 23 te yatıyorum 9 saat var arada yani o gün 4.5 saat ders çalışıyorum Ne sırf soru çözümü ne de sadece konu çalışması Konu Çalışması Örnek Çözüm İnceleme Soru Çözümü Zamana Karşı Soru Çözümü Deneme sınavlarını analiz ediyorum Çıkmış sorulara bakıyorum Falan da filan da ![]()
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: icin, napiosunuss, oss |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|