![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Çorum
Thanks: 0 Thanked 2 Times in 1 Posts | Evet arkadaşlar arkeoloji yide eit ağırlığa geçti ne yapacağım bilmiyorum |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member | yaw saçmalamışlar , arkeoloji felan alakalı mı ya ea'yla, türkiyedeki eğitim sistemini rezil ettiler ya, sosyoloji ve felsefe sorularını sözel öğrencisi çözmek zorunda ama ea öğrencisi seçio , ne alaka yha
__________________ all night is party time rdwan@hotmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | sen de geçecen yapacak bişey yok sözelden ea ya geçmek için sınav vermek gerekmiyordu galiba
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | yaa neden bole olmuss bis sozelciler okumayalım zaten hersey ya syısalda ya da tm de kimse bizi onemsemio zaten butun hocalar sizden bişi olmas hiçbirinis oss yi kasanamassınıs dio bu ne ya bolee |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Çoğu kişi sözele çalışmak istemediği için geçiyor. O yüzdendir
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | EA da okudum bir sene ve sözelden de arkadaşlarım vardı. Bilirim o ortamı genelde erkekler çalışmak istemediği için sadece aklını kullanarak bişeyler yapmak ister arada sağlam hukukçu falan olmak isteyen kızlar çoğu zaman yanar.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | yoo ben kendim istedim geldimbu bolume çokta memnunum ama işte arada insanın siniri bosuluo iide oluo aslında hırs yapıorumm zaten hocalarla iddaya girdimm edeb oretmenliini kasanıcamm (inş inş ) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Kazanırsın ya çok da uç noktada bir bölüm değil sonuçta orta tempoyla halledersin
| | |
![]() |
| Tags: arkeoloji, bolumu, eaya, gecti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|