![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 26 Şubat 2008 Bulunduğu yer: balıkesir
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | analitik manalitik hikaye. saçmalıklarını insanlara kabul ettirmek için bir maske. yakında sözel bölümün kaldırılacağını düşünüyorum, bütün gelişmeler bu yönde. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 28 Şubat 2008 Bulunduğu yer: ..........
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Arkadaşlar biraz önce Abbas GÜÇLÜ'yü dinledim.Hakkınızı hukuki yolla arayabileceğinizi söyledi.Ben tıp için bir saniye düşünmeden sayısalı seçtim,böyle bir-şey benim başıma gelseydi bir dk durmazdım.Ayrıca Öss ye ilk kez girmeyen,arkeolojiyi isteyen arkadaşlar ne yapacak?? Bu çok büyük bir adaletsizlik.Her ne kadar sayısal öğrencisi olsamda sözelcilerin hep arka planda tutulduğunu her zaman söylemişimdir.Bunun en basit örneği ortak alan testleri.Ben tarihi,coğrafyayı yarım saat çalışsam dahi sınavda oldukça fazla net yapabiliyorum.Ama sözel okuyan bir öğrenciden nasıl olur da fizik,kimya,biyoloji yapmasını beklersin.Bu biraz imkansız;çünkü formülleri bilmesi gerek,bildiği formülleri hangi soruya hangi şekilde uygulayacağını bilmesi gerek ve sözel öğrencisi için bu çok zaman alıcı olur.Benim kardeşim de sözel bölümü öğrencisi ve ne zaman fizik,kimya çalıştırmaya kalksam ' abla ben bunlardan hiç bir-şey anlamıyorum,görmedim ki..' diyor.Haklı,zaten temeli yok,nasıl anlatacaksın,hangi formülü kısa keseceksin. Kısacası saçmalık. Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun,ne diyim.. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: 26 Şubat 2008 Bulunduğu yer: balıkesir
coğrafya da geçecek diyorlar, cihat şener siteye bu konuda bi yazı da koymuş umarım geçmez. arkeoloji için kaç sene aradan sonra işini bırakıp dersaneye yazılan arkadaşım vardı. çok ayıp ettiler yani. bu tür şeyleri sınavdan en az 1 yıl önce duyurmaları gerek. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: sen sole :D
Ruh Halim: | Alıntı:
seni yurekten alkıslıorum mukemmelsin atladıın şey de sayısal olsun tm olsun hepsi edeb ve tarih goruo ama biz sayısal derslerin hiçbirini gormuoruss hem herkes sayısala okumak için ya da sayısal zekası için gitmioki hava için gidenler %90 ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: |
__________________ gözüм кαяα , göηℓüм ∂єℓι , вυ αşкıη вє∂єℓι уαşαмαктαη ναzgєçмєк mi |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 28 Kasım 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Mrb arkadaslar ben sözelciyim sinawdanda biktim sistemdende psikoloji sözele geçsin yaa bu akdr bencil olmayin siz sinawda psikoloji mantik sosyoloji çözmüyosunuz biz çözüyoruz ama siz okuyosunuz ne warsa aldiniz tüm bölümleri adam akilli bir radyo tvmiz war birde bi kaç tane öğretmenlik ki çoğu ortak alan insaf ya insaff kapatacakanizda açmasaydiniz böyle bi bölüm sayisalcilar 260la tmciler 285le kazanirken biz 300le bir yere yerleşemiyoruz basit demeyin sakin sözele açin bi ezberleyin bakalim tarihi hangi padişah neyi yapmis kim ne yazmis bellemişsiniz sözel basittir kapansin gitsin diye biraz insaf yaa psikolojiyi werinde adam akilli bi bölümümüz olsun |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ REİSS..................... Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2008 Bulunduğu yer: adana
Ruh Halim: | ea'cılar sözel bölümleri işgal ediyo diye mızmızlanıyosunuz.peki ea'cılar? gavat sayısalcıların ea puanı da yüksek geliyo,işletme - iktisat yazıyolar,biz açıkta kalıyoruz benim kuzenim gazi işletme mezunu,kendisi dahil 80 kişilik sınıfında herkes sayısalcıydı,bilmemnapim ben böle sisteme.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: arkeoloji, bolumu, eaya, gecti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|