GeYiK MeRKeZi FoRuMu

Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)

Geri git   GeYiK MeRKeZi FoRuMu > Eğitim > Üniversiteler > Öss

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2008, 18:39   #21 (permalink)
Junior Member

schatten krieger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry

analitik manalitik hikaye. saçmalıklarını insanlara kabul ettirmek için bir maske.

yakında sözel bölümün kaldırılacağını düşünüyorum, bütün gelişmeler bu yönde.
schatten krieger isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28 Şubat 2008, 21:42   #22 (permalink)
Junior Member

-endoplazmik bir kulum- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar biraz önce Abbas GÜÇLÜ'yü dinledim.Hakkınızı hukuki yolla arayabileceğinizi söyledi.Ben tıp için bir saniye düşünmeden sayısalı seçtim,böyle bir-şey benim başıma gelseydi bir dk durmazdım.Ayrıca Öss ye
ilk kez girmeyen,arkeolojiyi isteyen arkadaşlar ne yapacak??
Bu çok büyük bir adaletsizlik.Her ne kadar sayısal öğrencisi olsamda sözelcilerin hep arka planda tutulduğunu her zaman söylemişimdir.Bunun en basit örneği ortak alan testleri.Ben tarihi,coğrafyayı yarım saat çalışsam dahi sınavda oldukça fazla net yapabiliyorum.Ama sözel okuyan bir öğrenciden nasıl olur da fizik,kimya,biyoloji yapmasını beklersin.Bu biraz imkansız;çünkü formülleri bilmesi gerek,bildiği formülleri hangi soruya hangi şekilde uygulayacağını bilmesi gerek ve sözel öğrencisi için bu çok zaman alıcı olur.Benim kardeşim de sözel bölümü
öğrencisi ve ne zaman fizik,kimya çalıştırmaya
kalksam ' abla ben bunlardan hiç bir-şey anlamıyorum,görmedim ki..' diyor.Haklı,zaten temeli yok,nasıl anlatacaksın,hangi formülü kısa keseceksin.
Kısacası saçmalık.
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun,ne diyim..
-endoplazmik bir kulum- isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29 Şubat 2008, 20:15   #23 (permalink)
Junior Member

schatten krieger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
-endoplazmik bir kulum- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar biraz önce Abbas GÜÇLÜ'yü dinledim.Hakkınızı hukuki yolla arayabileceğinizi söyledi.Ben tıp için bir saniye düşünmeden sayısalı seçtim,böyle bir-şey benim başıma gelseydi bir dk durmazdım.Ayrıca Öss ye
Bu çok büyük bir adaletsizlik.Her ne kadar sayısal öğrencisi olsamda sözelcilerin hep arka planda tutulduğunu her zaman söylemişimdir.Bunun en basit örneği ortak alan testleri.Ben tarihi,coğrafyayı yarım saat çalışsam dahi sınavda oldukça fazla net yapabiliyorum.Ama sözel okuyan bir öğrenciden nasıl olur da fizik,kimya,biyoloji yapmasını beklersin.Bu biraz imkansız;çünkü formülleri bilmesi gerek,bildiği formülleri hangi soruya hangi şekilde uygulayacağını bilmesi gerek ve sözel öğrencisi için bu çok zaman alıcı olur.Benim kardeşim de sözel bölümü
kalksam ' abla ben bunlardan hiç bir-şey anlamıyorum,görmedim ki..' diyor.Haklı,zaten temeli yok,nasıl anlatacaksın,hangi formülü kısa keseceksin.
Kısacası saçmalık.
valla çok güzel yazmışsın.

coğrafya da geçecek diyorlar, cihat şener siteye bu konuda bi yazı da koymuş umarım geçmez. arkeoloji için kaç sene aradan sonra işini bırakıp dersaneye yazılan arkadaşım vardı. çok ayıp ettiler yani. bu tür şeyleri sınavdan en az 1 yıl önce duyurmaları gerek.
schatten krieger isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 4 Haziran 2008, 22:17   #24 (permalink)
Gold Member

~ ŞiRiNE ~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Angry

Alıntı:
-endoplazmik bir kulum- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısacası saçmalık.

seni yurekten alkıslıorum mukemmelsin atladıın şey de sayısal olsun tm olsun hepsi edeb ve tarih goruo ama biz sayısal derslerin hiçbirini gormuoruss bole bi adalet olmamalı hatta bole bi adalet dememeliyiz çnku ortada bi adalet yokkk çooookkk kuçumsuolar sozeli çoookkk hem herkes sayısala okumak için ya da sayısal zekası için gitmioki hava için gidenler %90
Alt 7 Haziran 2008, 17:17   #25 (permalink)
Junior Member

fatmanursahin96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

Bİ DE ENDOPLAZMİKRETİKULUM DSİYE BİR ORGANEL VAR HÜCRE İÇİ ALIŞVERİŞE YARDIM EDİYO
Alt 7 Haziran 2008, 17:51   #26 (permalink)
gözde96
Guest

gözde96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
fatmanursahin96 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bİ DE ENDOPLAZMİKRETİKULUM DSİYE BİR ORGANEL VAR HÜCRE İÇİ ALIŞVERİŞE YARDIM EDİYO
fatma onlar bisden büyükler hepsi bilir onu
Alt 28 Kasım 2008, 17:38   #27 (permalink)
Junior Member

jadore-jad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mrb arkadaslar ben sözelciyim sinawdanda biktim sistemdende psikoloji sözele geçsin yaa bu akdr bencil olmayin siz sinawda psikoloji mantik sosyoloji çözmüyosunuz biz çözüyoruz ama siz okuyosunuz ne warsa aldiniz tüm bölümleri adam akilli bir radyo tvmiz war birde bi kaç tane öğretmenlik ki çoğu ortak alan insaf ya insaff kapatacakanizda açmasaydiniz böyle bi bölüm sayisalcilar 260la tmciler 285le kazanirken biz 300le bir yere yerleşemiyoruz basit demeyin sakin sözele açin bi ezberleyin bakalim tarihi hangi padişah neyi yapmis kim ne yazmis bellemişsiniz sözel basittir kapansin gitsin diye biraz insaf yaa psikolojiyi werinde adam akilli bi bölümümüz olsun
jadore-jad isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28 Kasım 2008, 22:56   #28 (permalink)
Gold Member

REİSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

Alıntı:
jadore-jad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mrb arkadaslar ben sözelciyim sinawdanda biktim sistemdende psikoloji sözele geçsin yaa bu akdr bencil olmayin siz sinawda psikoloji mantik sosyoloji çözmüyosunuz biz çözüyoruz ama siz okuyosunuz ne warsa aldiniz tüm bölümleri adam akilli bir radyo tvmiz war birde bi kaç tane öğretmenlik ki çoğu ortak alan insaf ya insaff kapatacakanizda açmasaydiniz böyle bi bölüm sayisalcilar 260la tmciler 285le kazanirken biz 300le bir yere yerleşemiyoruz basit demeyin sakin sözele açin bi ezberleyin bakalim tarihi hangi padişah neyi yapmis kim ne yazmis bellemişsiniz sözel basittir kapansin gitsin diye biraz insaf yaa psikolojiyi werinde adam akilli bi bölümümüz olsun
merak etme arkadaşım sistem seneye düzeliyor bundan sonra yüksek lisans derslerinin öğrenci seçme konusunda sözleri geçecek yani arkeoloji psikoloji hatta hukuk ta olabilir sözele geçecek ama ea her iki bölümden de teşviklenmeli ea nerdeyse sözel derslerin bölümleriyle dolu sayısal derslerin bölümü de konulmalı

Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın
REİSS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28 Kasım 2008, 23:24   #29 (permalink)
Gold Member

paranoyak.kuqla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
paranoyak.kuqla - MSN üzeri Mesaj gönder

way anasını yaa

... ve sevgi böyle kalsa
Masalsı ama gerçek!
paranoyak.kuqla isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29 Kasım 2008, 06:38   #30 (permalink)
Senior Member

charles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

ea'cılar sözel bölümleri işgal ediyo diye mızmızlanıyosunuz.peki ea'cılar? gavat sayısalcıların ea puanı da yüksek geliyo,işletme - iktisat yazıyolar,biz açıkta kalıyoruz benim kuzenim gazi işletme mezunu,kendisi dahil 80 kişilik sınıfında herkes sayısalcıydı,bilmemnapim ben böle sisteme.

Seçenekler
Stil