![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Benim müfredatım yok sevgili öğrencilerim aklınıza takılanları soruları sorun söyliyim. Dersin verimli geçebilmesi için bir kaç kurala uymamız lazım. * Derste telefonla konuşmak yasak * Su dışında gıda maddesi yasak * Sınıftan başka birisine sulanmak yasak * Anlamadığınız yerleri hemen sorun * Bu bölümde dersleri ben veya izin verdiğim kişiler anlatabilir başkaları sınıfımda hocalığa soyunmasın temel kurallar bunlar umarım işinize yarar bir sınıf olur kendimi tanıtayım Jamjit 89 doğumluyum sporu ve sporcuyu severim ayrıca öğrencinin zeki çevik ve ahlaklısını severim bu kadar yeterli evet ilk soruyu alayım
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | bana bütünnnn anlatılcak olan konular lazım çünküm sağlık meslekte sayısal yok sayısaldan gircez seneye öss ye ama hiç bir bilgim yok isteyin sağlıkla ilgili herşeyi anlatayım ama sayısal yok bende hocam![]()
__________________ ...sendeki hava benim bisikletimin tekerinde de var ... |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Super Moderator | kabul ederiz tabi sen sor cevaplayamazsam da uğraşırım biraz Alıntı:
Alıntı:
yani var da hoca olacak kadar değil cvp geceqmii nin türkçesi cevap gelecek mi ? ise cevaplamaya çalışırım
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | oo bak geyik oğrencilerimizin ne kadaarda çok ihtiyacı warmıs ![]() bu arada edb ve turkçeden sıkıntısı olan yok mu yawww ![]() hmm durun bakim size bi şiirr ![]() ![]() Kaldırımlar dar gelir Acılarımın geniş açısına. Caddeler kısa gelir Dertlerimin uzunluk ölçüsüne. Hiçbir matematik formülü yetmez Hayatımın sonunu mutluluğa çıkarmaya. Bölsen, toplasan, çıkarsan Sonuç eşittir, daima gözyaşı. Dertler gönlümde sabitleşmiş Pi sayısı Mutluluklarım ancak bir dairenin yarıçapı Yaşamım bir kare; Dört kenarı da eşit, çaresizlik Bulsana formülümü Pisagor: Beni çözmek, senin için bile çok zor. ![]() ![]() nasıııl ![]() Konu ~ ŞiRiNE ~ tarafından (05-23-2008 Saat 04:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | yok öyle sen sorunu sor ben çözecem soru bulmamı beklemeyin benden bi kaç not vereyim gene de P(X) polinomunun x-2 ile bölümünden kalanı sorarsa x yerine 2 yazın sonucu söyleyin katsay toplamını sorarsa x yerine 1 yaz sabit terim sorarsa x yerine 0 yaz
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: alayiquot, bolumu, derslerin, geyik, okulu, quotsayisal |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|