![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Turkıyenın Abd'dekı Yerı Ve Onemı Acıl Lazım Baktım Cok Sacma Seyler Cıkıo Yardımcı Olursanız Sevınırım
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | çünkü çok saçma bi konu ![]() Abd Türkiyeyi asya ve avrupaya yakın olmak için kullanıyor yakınlık derken müdahele edebilme anlamında ayrıca bir çok firmamız su parasına satıldı onlara kemi de kümü de benden ödev hazırlarsan okuldan atılırsın ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Member | ödevi bulamadım ama türkiyenın Jeo-Stratejik önemi ve askeri gücü abd ıcın cok onemlı bu yuzdenn dost ülke ayaklarnaa yatıolarr bunları arastırr odevıı zzaten yabmıs olursun (x
__________________ Alıntı:
| |
| |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: yeşil
Thanks: 15 Thanked 3 Times in 3 Posts | ooo say bitmez(!) misal türkiyenin kaynkalarından yaralanmak için çok güzel dost rolu yapıyor ![]()
__________________ NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLME. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | gizz in açtığı konuyu komple götür derim ben
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: acil, odevvvv |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|