![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | yawfs arkadaşlar aradım aradım güç kaynağı ve modem nedir konusunu bulamadım..güç kaynağı diince başında çok azcık bir bilgi weerio sonunda satıcıdan şunu alın buunu alın gibi şeyler sölüo...şu zawallı gariban tiny arkadaşınıza yardım edinnn ![]() ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | güç kaynagı denen alet ( janaretör ) elektirik kesintisinde 15 dakkika kadar çalışır bu ara sende porglamdan çıkar düzenli bir şekilde bilgisayarı kapatırsın. modem dedigi adsl yada adsl baglantısının kasada baglantı yeridir. |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Alıntı:
vikipediye (Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]) bakrasan bulabilirdin ![]() modem - Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] güç kaynağı - Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Konu kimsin_sen tarafından (04-11-2008 Saat 10:11 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | mesela benim bilgisayarımda güç kaynağı var o elektiriği direk kullandırmıyor kendi depo ediyor elektirik kesilincede çalıştırıyor modemde internete bağlandığn şey ![]() |
| |
![]() |
| Tags: anlayanlar, bilgisayardan, buyursun, gelsin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|