![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 22 Eylül 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | arkadaşlar şimdi bana fen ve tek. ile ilgili bi ödv. verildi grup çalışması olarak banada "Bağışıklığın vücudu zarallı mikroorganizmalara karşı nasıl koruduğu"konusu geldi ama googleye baktım yoktu ee bu gariban tiny arkadaşınıza yadım edersiniz umuyorum ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | o şekilde bakarsan bulamazsın bağışıklık dediğin akyuvar hücreleridir lenfosit makrofaj nötrofiller benim bildiğim akyuvar çeşitleri nötrofil : Zararlı mikroorganizmayı içine alıp sindirerek yok eder çoğu zaman kendi de patlar bu anormal bir durum değildir makrofaj : çöp öğütme makinesi gibidir akciğer çok fazla bulunduğu bölgelerden birisidir havadan mikrop geldikçe onlar yollarda onları kıtır kıtır yerler ![]() lenfosit : en akıllıları dır her bir mikroorganizmaya hurraa diye saldırmaz farklı mikroplara farklı lenfosit grupları saldırır ve saldırmadan önce de çoğalırlar bazı hastalıkların sadece bir kez geçirmemiz lenfositlerin ilgili mikropu artık girer girmez tanıyıp daha çoğalamadan yoketmesi sayesinde olur Hafızamdan yazdım çok büyük ihtimalle doğrudur ama sen gene de araştır istersen
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | jamjit bir gun bende senin bu engin bilgilerinden yararlanmak isterdim....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| |
![]() |
| Etiketler: atarsiniz, demi, eee |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|