![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | performans ödevim var ve konum 40-50 tane matematikten işçi havuz problemleri aradım 20 tane kadar buldum gerisini size havale edicem daha ben bu yazdıklarınızı el ila yazıcam cabuk olur ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | uydur uydur yaz ya ali veli oluyor genelde ali çalışkan a ve b muslukları var b yi ortadan bağla ![]() Kaynak : Ben de yazdın mı tamam ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | aynen abi ya karnıma nası yetiştircem die kramplar girio lise 1 mat. unutmayın ![]() lol şu konuyada biri cvp yazsın az kaldı bakarsanız sewinirim ![]() Konu Jamjit tarafından (03-18-2008 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | abi uydur kafandan ya alla alla lise1 mat havuz problemleri piyasada 10 liraya mat1 kitapları var seneye ve sonraki seneye çömezlere oradan dönem ödevi yapar satarsın
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: havuz, isci, matematikten, problemleriiiiii, yakin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|