![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | abilerim ablalarım ya konu buraya taşınacaından direk buraya yazıyım dedim şimdi komposizyon yazmanın kuralları neydi kaç cm bırakılırdı başlarken falan?? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | yakaladımda jamjit apizim çok ayrıntı ya girmişsin komposizyonu biliyorumda yarın sınavım var öretmen komposizyondanda soru çıkartcakmış ondan sormuştum okurum hem bölelikle ekstra puanda kazanırım ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | tamam işte çıktı al yazdır ya da bi word aç arkada not al kısa kısa çalış güven öğün yap bir şeyler işe. İstedin koyduk ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | iyikide koymuşsun jamjit apizim çok işime yaradı tamda anlatılan konulardan çıktı sorular ayrıca komposizyon yazma yarışmasında 5. olmuşum çretmen yarışma var dememişti sırf yazın demişti ama 5. olmuşum ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: komposizyon |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|