![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | ya arkadaşlar bana acil bi şekilde enerji ile ilgili bi sayfanın yarısına kadr gelen bi açıklama sayfası bulurdsanız sölemisinz |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | google a enerji lise konu yaz. İlk ikisi işine yarar heralde.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | 30000ini birden mi süreceksin? Yani şimdiden açılmasının ne zararı var?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | Hea. Hepsini biraya toplayacan yani. Benden geçti gari ama genç üyelere yardımcı olabilecek bi kaynak. Referans lazım mı ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | Alıntı:
30000 way beeeeeeeeeyw kolay gelsin sanaKonu mobimag tarafından (10-13-2007 Saat 04:08 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Tags: acillllllllllll |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|